شرکت هوندا یک شرکت ژاپنی است که در تولید و عرضه موتور سیکلت، خودرو، لوازم و تجهیزات گسترده ای نقش دارد. این شرکت بزرگترین تولید کننده ی موتور سیکلت در جهان می باشد و در صنعت تولید خودرو نیز رتبه ی هشتم جهان را دارد. در میان تولیدات شرکت هوندا دو مدل آکورد و سیویک در جهان آوازه ی بیشتری دارند و طی سال های طولانی هوندا آکورد در آمریکا مورد تولید و توجه بسیاری قرار گرفت.

هوندا آکورد نسل چهارم تولیدات

نسل چهارم خودروهای این شرکت بین سالهای ۱۹۹۰ تا ۱۹۹۴ به بازار عرضه شدند که هوندا آکورد ۱۹۹۳ نیز جزو نسل چهارم تولیدات این شرکت محسوب می شود. در دهه ی ۹۰ میلادی این نسل خودرو بسیار نسبت به نسل های قبلی به پیشرفت رسیده بود و به همین دلیل به شهرت جهانی رسید.

هوندا آکورد 1993 در ایران

۳ مدل از آن نیز در دهه نود به کشور ما وارد شد که ۲ مورد آن کاربراتوری و ۱ مدل آن انژکتوری بودند.

از آن جایی که در آن زمان تعمیرات ماشین های انژکتور انجام نمیشد و یا به سختی و با هزینه بالا انجام می شد در نتیجه مدل انژکتوری آن کمتر مورد استقبال کشور ما قرار گرفت و واردات آن خیلی کم و یا انجام نشد.

از آنجایی که این خودرو در دهه ی خود بسیار معروف و مورد پسند کشور های غربی و آمریکا قرار گرفته بود قاعدتا نمی توان معایب  بسیاری از این خودرو نام ببریم اما با توجه به اینکه سال های زیادی از تولید این خودرو می گذرد قطعا نقطه ضعف هایی از آن دوره تا به حال وجود دارد که در ادامه به آن می پردازیم.

نقاط ضعف خودرو هوندا آکورد 1993

هوندا آکورد دنده ای سال ۱۹۹۳ اولین سدان خانوادگی با سایز متوسط این شرکت بود چون نسبت به خودرو های قبلی، مخصوصا در قسمت عقب ماشین جادارتر ساخته شد و این خودرو تا ۵ سرنشین را پاسخگو بود.

این خودرو همچنان مثل نسل های قبلی خودرو های این شرکت دارای ارتفاع کم و نسبتا خوابیده به سمت پایین محسوب می شد به طوری که این اختلاف ارتفاع وقتی در کنار دیگر خودرو ها قرار بگیرید به وضوع قابل تشخیص است.

اگر مدل های کلاسیک و خودرو های اسپرت را دوست دارید این خودرو می تواند جزو مورد علاقه هایتان باشد اما امروزه با توجه به افزایش تقاضای مشتری ها به ماشین های شاسی بلند ممکن است هوندا آکورد ۱۹۹۳ کمتر مورد استقبال قرار بگیرد.

استهلاک هوندا آکورد

هوندا آکورد در دهه ۹۰ میلادی جزو خودرو های کم خرج و کم استهلاک به حساب می آمد اما با توجه به گذشت چند دهه از تولید آن ها و فرسوده شدن قطعات اصلی، در حال حاضر پر خرج به حساب می آید و با توجه به اینکه این خودرو چندین سال کار کرده، نمی توان انتظار داشت شتاب و قدرت بالایی که در سال های اول خریدش داشته را حالا هم داشته باشد و نسبت به ماشین های حال حاضر مصرف سوخت بیشتری نیز دارد.

میزان مصرف سوخت این خودرو

میانگین مصرف سوخت هوندا آکورد ۱۹۹۳ در ۱۰۰ کیلومتر، ۸/۸ لیتر می باشد و اگر در قسمت سوخت رسانی دچار مشکل شود این عدد مصرفی می تواند به بالای ۱۲ لیتر در صد کیلومتر برسد.

این خودرو مانند خیلی خودرو های قدیمی دیگر نرمی و کم صدا بودن خودرو های دیگر را ندارد. البته یکی از معایبی که این خودرو در سال های اوج خود نیز داشته و مورد توجه مشتریانش قرار گرفته بود، این بود که هنگام ترمز گرفتن صداهایی اضافی هنگام ترمز گرفتن از خودرو شنیده می شد با اینکه در آن زمان شرکت هوندا اولین باری بود که تمرکزش را روی کم صدا شدن ماشین گذاشته بود و به جز این مورد تا حدودی موفق هم بود.

مورد ایمنی هوندا آکورد

شرکت هوندا در تولید نسل چهارم از خودرو های خود بهای بیشتری برای ایمنی سرنشینان خودرو نسبت به نسل های قبلش پرداخت کرد. همچنین از آنجایی که هوندا آکورد بسیار در آمریکا محبوب شده بود، این خودرو را در تست های ایمنی این کشور شرکت دادند.

تست ایمنی آن زمان مانند حال دشوار نبوده و تنها در یک تست تصادف از جلو، میزان خسارات وارد شده به جلوی خودرو را در نظر گرفتند.

هوندا آکورد ۱۹۹۳ در این تست در حفظ ایمنی سر و گردن و قفسه سینه، طی تصادف با نیمه ی جلوی ماشین نمره ی خوب را دریافت کرد چرا که در آن سال کیسه های هوایی جانبی را نیز برای سرنشینان جلو اضافه کرده بودند اما درمورد نیم تنه ی پایین بدن نمره ی بسیار ضعیفی دریافت کرد.

پس در صورت احتمال تصادف در قسمت جلوی خودرو احتمال آسیب به کمر به پایین بالا خواهد بود. امروزه نیز با توجه به اینکه صنعت خودرو به پیشرفت قابل قبولی در حفظ ایمنی مشتریان رسیده و این موضوع در اولویت قرار گرفته می توان گفت خودرو های قدیمی مثل هوندا آکورد ۱۹۹۳ ایمنی کمتری دارند و طبیعی ست.

تعدادی از مصرف کنندگان قفل صندوق عقب این ماشین را مورد نقد قرار دادند همچنین از محل قرارگیری جک خودرو نیز ناراضی بوده و هستند. این دو مورد از معایب بسیار مهم این خودرو هستند چون بارها توسط مشتریان تکرار شده است.

اقدامات شرکت هوندا برای افزایش ایمنی خودرو

یکی دیگر از اقداماتی که شرکت هوندا برای افزایش ایمنی این خود و انجام داد این بود که کمربند های نیمه خودکارکه برای خودرو های سال ۱۹۹۰ و ۱۹۹۱ بودند را با کمربند های شانه ای و معمولی امروزه تعویض کرد اما این موضوع برای همه ی سرنشینان نبود.

سرنشین میانی عقب این ویژگی خود و را شامل نمی شد و می توان گفت این موضوع یک امتیاز منفی برای این خودرو محسوب می شود.

همچنین نبود کیسه هوا برای سرنشینان عقب نیز مورد منفی دیگری است که نبود آن در آن دهه طبیعی ولی امروزه برای خیلی ها مورد قبول نیست.

خدمات پس از فروش

یکی دیگر از معایب خرید این خودرو در دهه ی ۹۰ میلادی و در کشور ما این بود که خدمات پس از فروش این شرکت را به سختی می توانستیم شامل شویم هرچند در آن دوره پیدا کردن قطعات مورد نیاز این خودرو را راحت تر بود اما حالا با گذشت سال ها و قدیمی شدن ابن خودرو قطعات به سختی و با هزینه بالا در دسترس هستند.

مگر شرکت های معدودی که لوازم آن ها را تولید و به بازار عرضه کند. البته به این نکته توجه کنیم که در آن زمان و به طور کلی این خودرو به راحتی از لحاظ سیستم داخلی و موتور دچار مشکل نمی شد و از این لحاظ در کشورمان بسیار خوشنام بوده است.

باز هم با توجه به قدیمی شدن این خودرو احتمال نشانه هایی از استهلاک در بدنه ماشین و رنگ آن وجود دارد و پیدا کردن قطعات بدنه ی این خودرو در ایران کار سختی خواهد بود.

کلام آخر:

به طور کلی این خودرو در دوره ی خود نمره ی قابل قبولی داشت و بسیار پرطرفدار بود اما اگر در حال حاضر و با امتیاز های خودرو های این زمان مقایسه اش کنیم به تعداد اندکی از معایب هوندا آکورد ۱۹۹۳ خواهیم رسید که به آن ها اشاره کردیم.

همانطور که اشاره کردیم پیدا کردن قطعات بدنه ی این خودرو در ایران کار سختی است. یدک هوندا یکی از سایت های معتبر برای خرید لوازم یدکی هوندا با بهترین قیمت است. برای مشاهده محصولات یدک هوندا به قسمت فروشگاه وبسایت ما مراجعه کنید.

2 دیدگاه در “معایب هوندا آکورد ۱۹۹۳

  1. علیرضا کامران گفت:

    عرض ادب و احترام
    حال با توجه به گذشت زمان، آیا خرید هوندا آکورد به صلاح هست و یا خیر؟
    سپاسگزار می‌شوم اگر پاسخ‌گو و راهنمایم باشید.

    1. مدیر سایت گفت:

      سلام دوست عزیز
      برخلاف گفته های بازار، لوازم یدکی این خودرو به وفور یافت میشود و با توحه به قیمت کنونی و کشور سازنده این خودرو خرید آن منطقی هست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *